Over ons
Al 70 jaar is Van Willigen Rubbertechniek de leverancier in gevulkaniseerde producten zoals trillingsdempers, loopwielen, walsrollen, conische stoppen, rubber bussen en nog veel meer. Wij zijn specialist op het gebied van vulkaniseren van rubber waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ook ontwerpen en produceren wij matrijzen in eigen beheer zodat er flexibel maatwerk geleverd kan worden. Heeft u een speciale wens? Wij denken graag met u mee. Van ontwerp tot productie en afwerking van het eindproduct wordt door ons verzorgd. 

Onze klanten
In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten geholpen in een verschillende branches. Wij zijn onder andere actief in land- en tuinbouw, voedsel verwerkende industrie, machinebouw, transportsector, betonindustrie, logistiek, houtbewerking, offshore en in de revisie van oldtimers. Per branche zijn verschillende belangrijke producteigenschappen te adviseren. Heeft u hier vragen over dan kunt u contact met ons opnemen.

Voorraad en webshop
Door de ruime voorraad aan rubber en producten kan er gemakkelijk, veilig en snel online besteld worden via de webshop. Via de website verkopen wij standaard producten zoals aanslagbuffers, aanslagdemers, bussen conische stoppen, machinevoeten, ringen, schijven en trillingdempers.  Heeft u producten nodig die niet standaard op de website zichtbaar zijn? Van Willigen produceert veel producten speciaal op maat. Neem gerust een kijkje op onze webshop.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact